09:00 - 17:30
Van ma t/m vr geopend

Zo koopt u uw droomhuis

Hoe koop je jouw droomhuis?

Het kopen van een nieuw huis is nogal wat! Waarschijnlijk een van de grootste aankopen die je zult doen in je leven. En dan wil je natuurlijk zonder zorgen dat traject ingaan en zeker weten dat het op de juiste manier gebeurt. Wij kunnen je voorzien van ons advies, uiteraard geheel vrijblijvend.

Om te beginnen gaan we samen bekijken wat financieel haalbaar is en hoeveel je wilt besteden en vervolgens gaan we jouw woonwensen inventariseren. Daar nemen we goed de tijd voor en samen zetten we alles op een rijtje; Waarom wil je verhuizen? Waar ben je naar op zoek? Hoe is jouw situatie en wat past daar het beste bij?

Wij gaan je vervolgens informeren over het totale aanbod en samen kijken we of we die woning kunnen vinden waarop je verliefd kunt worden, waarbij wij de zakelijke positie innemen en je wijzen op de technische staat van de woning en de mogelijke belemmerende bepalingen. Daarbij letten we goed op de bouwkundige staat, de staat van het onderhoud, de courantheid (hoe gewild een woning is), de waarde en of jouw woonwensen voldoende aan bod komen.

Wij realistisch, jij het gevoel

Het inventariseren van je woonwensen doen we natuurlijk niet voor niets. Wij doen samen met jou de bezichtigingen en houden je regelmatig op de hoogte van nieuw aanbod. Je moet op gevoel het traject ingaan en daarmee je droomhuis vinden, we houden het realistisch en objectief en zorgen dat je niet te veel betaalt of achteraf met een kater komt te zitten.

Wij verzorgen de onderhandelingen en bedingen de beste prijs, alles in overleg met jou. Na overeenstemming controleren we de koop- en leveringsakte en als geheel zorgen wij dat jij met een supergevoel terugkijkt op het aankooptraject en met het volste vertrouwen deze stap kunt zetten.