09:00 - 17:30
Van ma t/m vr geopend

Waardebepaling

Wil je jouw huis verkopen?

Net als iedereen heb jij je eigen redenen om te gaan verhuizen. Je hebt het besluit genomen: je wil je huis verkopen.

En dan begint het:

  • Goede makelaar vinden
  • De juiste afspraken maken
  • Prijs bepalen
  • Alles in en om het huis in orde maken
  • De makelaar aan het werk zetten!

 

Zoals je ziet moeten er nogal wat stappen worden genomen en laat dat nou net zijn wat wij leuk vinden en al jaren doen. Samen gaan we kijken hoe wij snel en efficiënt jouw woning kunnen verkopen. Wij doen dit niet alleen pandgericht maar ook klantgericht!

Gratis Waardebepaling.

Voordat je gaat verkopen wil je natuurlijk weten wat jouw woning waard is. Je kunt ons geheel gratis en vrijblijvend uitnodigen voor een waardebepaling. Wij komen dan graag even bij je op bezoek om de woning te bekijken. Je meest waardevolle bezit verdient immers een persoonlijke beoordeling aan huis toch?  Tijdens dit bezoek bepalen we de waarde, bekijken de omgeving en de status van de huidige woonmarkt en bieden je zo een verkoopadvies aan. Daarnaast geven we je graag een kijkje in onze keuken en geven aan hoe wij te werk gaan, wat onze strategie is en wat onze verwachting is over het verloop van de verkoop. Vul op deze pagina het contactformulier in voor een gratis waardebepaling aan huis.

Taxatierapport:

Een taxatierapport en een waardebepaling lijken misschien erg op elkaar, maar er is een belangrijk verschil: Een taxatierapport is een volledig en zeer uitgebreid rapport en moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur en goedgekeurd worden door een validatie instituut. Die heb je niet nodig om te bepalen wat de waarde van een woning is, maar vaak wel voor het afsluiten van een hypotheek. Wil je graag een taxatierapport ontvangen klik dan op de volgende link en vraag een taxatierapport aan.

Zelf verkopen?

“Ja, maar waarom zou ik het niet zelf verkopen? Daar hoor ik steeds vaker wat over”.
Klopt, zelf verkopen is een mogelijkheid, maar informeer goed naar de risico’s. Met name sinds de invoering van het Nieuw Burgerlijk Wetboek zijn er wat zaken waar je goed van op de hoogte moet zijn. Zoals de informatieplicht van de verkoper en de onderzoeksplicht van de koper. Doe je dit als verkoper onvoldoende, dan loop je het risico op flinke claims.

Ook als je alles perfect doet maar er komt toch een verborgen gebrek aan het licht, ondervind je onwelkome verrassingen; de koper komt bij jou aankloppen en is ontevreden en waar moet jij dan aankloppen?

Denk er goed over na of je jezelf deze mogelijke problemen op de hals wilt halen! Wil je geen risco lopen en zonder kopzorgen jouw woning verkopen? Vul dan hieronder je gegevens in.