09:00 - 17:30
Van ma t/m vr geopend

Axel van der Peijl

Terneuzen

Mijn naam is Axel en ik ben VBO makelaar-taxateur Wonen.

In 1995 ben ik in de makelaardij terecht gekomen via een wooncorporatie waar ik de verkoop van sociale huurwoningen onder mijn hoede nam. In 1998 begon de zelfstandigheid zo enorm te kriebelen dat ik had besloten om voor mijzelf te gaan beginnen. Eerst alleen vanuit huis, het bedrijf begon te groeien en er werd al gauw naar een kantoorpand verhuist. In de woelige dagen van dit millennium, groeide wij uit tot een kantoor van 5 medewerkers.

Naast de passie voor makelen heb ik een gezin met 2 zonen, Merijn & Olivier, waarvan ik volop geniet. We wonen in een prettige straat in Zaamslag. Als het lukt, probeer ik te golfen, te fitnessen, hardlopen en fietsen. Maar de klanten gaan altijd voor.  Ook heb ik een passie voor oude auto’s, naar de bioscoop gaan en lekker eten.

Tijden veranderen en ook de manier van werken, hierdoor heb ik besloten dat het anders moest. Eerst wist ik niet wat ik wilde veranderen. Maar op onderzoek in Engeland en Amerika kwam ik er achter dat ze daar de zaken heel anders doen. “1 groot kantoor met vele makelaars- agenten”. Hierdoor kan je transparanter en service verhogend werken, omdat diegene die uw huis laat zien aan de aspirant koper uit de buurt komt. In de meeste gevallen ken je de makelaars-agent zelfs al. Dit schept vertrouwen in de verkoop.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten,
Axel.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier, of bel ons op!

0115-696 774