09:00 - 17:30
Van ma t/m vr geopend

Taxatie Terneuzen

Het taxatie rapport

Om de waarde van een huis te taxeren moet je rekening houden met héél veel factoren. Zo staat de taxatiewaarde los van de koopprijs en kan daarvan verschillen, omdat het simpelweg niet hetzelfde is.

De koopprijs is de prijs die je samen met de verkoper bepaald hebt, terwijl de getaxeerde waarde nodig is voor het afsluiten van de hypotheek. De factoren die deze waarde bepalen zijn woonoppervlakte, de staat van de woning, de ligging van de woning en de omgeving.

Afgerond binnen één week

Het opstellen van een taxatierapport kunnen wij voor je verzorgen; op weloverwogen wijze houden wij rekening met alles zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Onze taxatie kun je gebruiken om bijvoorbeeld je hypotheek te wijzigen of om een nieuwe hypotheek aan te vragen.

Wij taxeren in de regio van onze standplaats Terneuzen, het zogenaamde ‘Land van Axel’ wat zich uitstrekt van locaties als Sluiskil, Koewacht, Graauw, naar Philìppine, Axel, Hoek, Sas van Gent tot in Westdorpe. Bij ons zit je goed en het brede werkgebied zorgt dat wij onze brede praktijkervaring de vrije loop kunnen laten, waar jij dan weer van profiteert.

Elke taxatie wordt binnen één week afgerond!
Neem contact op, dan bespreken we samen de details.