09:00 - 17:30
Van ma t/m vr geopend

Over ons

Axxell Makelaars: jouw partner in Zeeland!

Axxell Makelaars in Terneuzen is ontstaan uit een combinatie van liefde voor de woningverkoop en de drang om dingen nét iets anders te doen dan de rest. Wij verhandelen niet alleen stenen, maar kijken naar de koper, de omgeving en de verschillende wensen die om de hoek komen kijken bij het aanschaffen van een huis.

Een huis kopen is namelijk niet zomaar iets en dat snappen wij helemaal! Een huis is een van de grootste aankopen die je in je leven doet en er komt dan ook heel wat emotie bij kijken.

De klant staat centraal

Kijken naar de woonwensen, gezinssituatie, huidige woning en toekomstbeeld is iets wat je zelf moet doen, maar als je dit met ons deelt dan gaan wij ermee aan de slag. Wij zetten onze uitgebreide kennis van de markt in om jouw wensen en eisen om te zetten in haalbare doelen en je mee te nemen naar de woning die daar het beste bij aansluit. Zo staan jij en jouw wensen centraal in de zoektocht.

Unieke werkwijze

Waaruit blijkt dat wij jou centraal stellen, is onze manier van werken. Onze bezichtigingen doen wij namelijk met onze makelaars-agenten. Dit zijn lokale mensen die niet alleen verstand van huizen hebben, maar ook veel weten over de omgeving. Naast de voor- en nadelen van de woning kom je zo ook te weten naar welke sportclub je het beste kunt gaan, waar je het beste de hond uit kunt laten en waar alle leuke speeltuinen zijn voor de kinderen. Onze makelaars-agenten kunnen je er alles over vertellen!

Aankoop én verkoop

Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij de woning op de juiste manier op de markt zetten en de juiste kopers vinden, iets wat zowel voor de aankoper als voor de verkoper werkt. Wij weten snel resultaat te boeken en de juiste combinatie voor elkaar te krijgen.

Hebben we een match?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op zodat we jouw persoonlijke situatie in kaart kunnen brengen en de juiste werkwijze snel in gang kunnen zetten met als einddoel: snel en optimaal resultaat.