09:00 - 17:30
Van ma t/m vr geopend

Makelaar Zaamslag

Dé makelaar voor Zaamslag

U bent op zoek naar een makelaar in Zaamslag. Die makelaar die anders te werk gaat dan de traditionele makelaar, die Zaamslag op z’n duimpje kent en weet wat de lokale voorzieningen zijn.

Gevonden!!!

Axxell Makelaars heeft met haar unieke werkwijze lokale makelaars-agenten die zelf woonachtig zijn in Zaamslag en daarmee al uw vragen over Zaamslag kunnen beantwoorden!

Zij kennen de omgeving zelf, hebben ervaring met de buurt en kunnen bijvoorbeeld adviseren over de randzaken; zoekt u een clubsport of liever een individuele sport? Liever in de bossen mountainbiken of zoekt u het terras waar zakelijke afspraken gehouden kunnen worden? Onze makelaars-agenten kunnen het u vertellen.

Zij laten u natuurlijk ook de woning zien en werken daarin zelfstandig, daarnaast hebben zij de expertise van de gediplomeerde makelaar altijd binnen handbereik!

Unieke werkwijze in Nederland!

Het werken met Makelaars-agenten is overgekomen vanuit Amerika waar al enige tijd op deze manier wordt gewerkt. Via Axxell Makelaars kunt u nu ook gebruik maken hiervan en in de omgeving Zaamslag zijn we ook het enige makelaarskantoor wat op deze manier werkt.

De klant staat centraal

Kijken naar de woonwensen, gezinssituatie, huidige woning en toekomstbeeld is iets wat u zelf zult moeten doen, maar als u dit vervolgens met ons deelt en aangeeft waarom u specifiek in Zaamslag wil gaan zoeken gaan wij hiermee aan de slag. Dat wil zeggen dat wij onze uitgebreide kennis van de markt gaan inzetten om uw pakket van wensen en eisen om te zetten in haalbare doelen en u mee te nemen naar die woning die daar het best bij aansluit. Wij zetten u en uw wensen centraal in de zoektocht.

Dus de beste optie voor u

Verkopen via Axxell Makelaars biedt voor u dan ook de beste kansen. Wij bieden u financieel de beste oplossing omdat we de uren efficiënt inplannen met de juiste (lokale) mensen. Die lokale mensen zijn gemotiveerde verkopers die de omgeving goed kennen, een voorliefde hebben voor makelen en een volleerd makelaar achter de hand hebben

Hebben we een match?

Hebben we u nieuwsgierig kunnen maken? Neem contact op zodat we uw persoonlijke situatie in kaart kunnen brengen en de juiste werkwijze snel in gang kunnen zetten met als einddoel: snel en optimaal resultaat.