09:00 - 17:30
Van ma t/m vr geopend

Makelaar Kloosterzande

Ben je op zoek naar een woning in Kloosterzande of zoek je een makelaar in Kloosterzande die jouw woning succesvol gaat verkopen? Axxell makelaars is jouw partner in Kloosterzande en ontstaan uit een combinatie van liefde voor woningverkoop en de drang om dingen nét iets anders te doen dan de rest. Klik hier om kennis te maken met Axxell makelaars; de makelaar die alle straten in Kloosterzande kent en je alles kan vertellen over de woning én de woonomgeving.

Makelaar Kloosterzande

Bent je op zoek naar een makelaar in Kloosterzande voor de verkoop of aankoop van jouw (nieuwe) woning of appartement? Er zijn in de regio Kloosterzande meerdere makelaarskantoren actief die je hierbij van dienst kunnen zijn. Je kunt blindelings de makelaar ‘om de hoek’ inschakelen of je verdiepen in de werkwijze van verschillende makelaars die werkzaam zijn in Kloosterzande.

De unieke werkwijze van Axxell makelaars blijkt uit de kennis die ze hebben van de markt en de omgeving. Ze kunnen je alles vertellen over de woning of het appartement maar ook over de sportclubs, de speeltuinen voor de kinderen en de winkels in de buurt. Dat is de toegevoegde waarde van Axxell makelaars, ze kennen Kloosterzande als geen ander.

Maak gebruik van de kennis en het enthousiasme van Axxell makelaars. Wij nemen je mee via de binnenweggetjes en brengen je snel op de plaats van bestemming. Het einddoel is een snel, optimaal resultaat boeken waarbij onze toegevoegde waarde tot uiting komt in onze uitgebreide kennis van Kloosterzande. Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek waarbij wij onder het genot van een kop koffie of thee onze werkwijze nader toelichten.

Aankoopmakelaar Kloosterzande

Waarom is het inschakelen van een aankoopmakelaar in Kloosterzande aan te bevelen? Welke meerwaarde heeft een aankoopmakelaar uit Kloosterzande tijdens het proces van bezichtigen, bieden en het tekenen van de koopovereenkomst?

Een aankoopmakelaar neemt veel tijd en zorg uit handen. Axxell makelaars kent Kloosterzande zeer goed dankzij jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en aankoop in deze prachtige Zeeuwse stad. Als aankoopmakelaar weet Axxell makelaars als geen ander op welke zaken je moet letten tijdens de bezichtiging van jouw toekomstige droomwoning. Tijdens de bezichtiging kijk jij of de locatie, ruimte en de sfeer passen bij jouw zoekwensen en Axxell makelaars kijkt vanuit een professionele invalshoek naar de woning of het appartement in Kloosterzande waar jij je oog op hebt laten vallen. Wij vertellen je alles over de woning of het appartement bijvoorbeeld:

Zijn er in deze wijk asbesthoudende materialen gebruikt of zijn er nieuwbouwplannen die van invloed zijn op de waarde van de woning? Is de gevraagde vraagprijs reëel en welke strategie moet gevolgd worden om tot een succesvolle aankoop te komen? Axxell makelaars kent Kloosterzande zeer goed en kan jou begeleiden bij de aankoop van jouw droomwoning. Neem voor meer informatie contact met ons op en tijdens het gratis kennismakingsgesprek vertellen wij u alles over onze dienstverlening bij de aankoop van een woning in Kloosterzande.

Verkoopmakelaar Kloosterzande

Woon je momenteel in een koopwoning in Kloosterzande en heb je de beslissing genomen om te verhuizen? Dan is het heel verleidelijk om de verkoop zelf te doen maar de verkoop van een woning is veel meer dan het plaatsen van een korte oproep op Social Media. Waarom zou je Axxell makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw woning? Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij het succesvol verhuren van je appartement.

Axxell makelaars is werkzaam in Kloosterzande en weet exact welke doelgroep op zoek is naar jouw woning. Je kunt Axxell makelaars inschakelen om jouw woning tegen een concurrerend tarief te verkopen waarbij onze lokale kennis samen met de liefde voor woningverkoop zorgen voor een snel en optimaal resultaat. Samen hebben we de randvoorwaarden bepaald en gaan wij op zoek naar de juiste kopers; niet pandgericht, maar klantgericht!

Waardebepaling woning Kloosterzande

Wat is mijn huis in Kloosterzande waard? Ben je benieuwd naar de waarde van uw woning in Kloosterzande? De eerste stap is het laten uitvoeren van een gratis waardebepaling door Axxell makelaars. Wij hebben jarenlange ervaring in de makelaardij en tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wij jouw woning met een deskundig ook. Aansluitend geven wij een onderbouwd advies met betrekking tot de vraagprijs.

Axxell makelaars heeft een grote hoeveelheid data tot zijn beschikking om een objectieve, onderbouwde waardebepaling te kunnen uitvoeren. Je krijgt een duidelijk antwoord op de vraag wat jouw woning in Kloosterzande in de huidige woningmarkt waard is en tegelijk lichten wij onze unieke werkwijze toe.

Huis, woning in Kloosterzande verkopen

Zoek je een makelaar in Kloosterzande die je kan helpen bij de succesvolle verkoop van jouw woning? Kies voor de jarenlange ervaring van Axxell makelaars; hét makelaarskantoor in de omgeving van Kloosterzande met jarenlange ervaring in de makelaardij.

De verkoop begint met een professionele woningopname door Axxell makelaars met aansluitend een onderbouwd advies voor de vraagprijs van de woning. We zorgen voor een goede presentatie van uw woning door middel van professionele foto’s, video, 2D en 3d plattegronden alsmede een mooie woningtekst. Een goede presentatie vergroot de vindbaarheid op Social Media en de diverse internetsites waar Axxell makelaars het aanbod op plaatst.

Van de woningopname tot en met de sleuteloverdracht is Axxell makelaars jouw partner in Kloosterzande. Samen bepalen we de randvoorwaarden en gaan wij op zoek naar de juiste kopers; niet pandgericht, maar klantgericht!