09:00 - 17:30
Van ma t/m vr geopend

Tragel 21-A Koewacht

Specificaties

Vraagprijs: € 318.000 k.k.


  • Perceeloppervlakte: 1590 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

UNIEK GELEGEN KAVEL VOOR WONINGBOUW.
Gelegen in het Zeeuws-Vlaamse Koewacht op het randje van de grens tussen Nederland en België, in een landelijke omgeving.

Perceel: 1.590m2

Omschrijving
Het perceel is gelegen tussen 2 bestaande woningen in een bosrijke omgeving. Het mooie van dit perceel is dat u zelf uw eigen woning kunt ontwikkelen, natuurlijk wel in overleg met de gemeente Terneuzen. Aan de rechterzijde heeft u rekening te houden met een erfdienstbaarheid i.v.m. het onderhoud van het achtergelegen bos.

Optioneel is het mogelijk om nog een aangrenzend perceel tuingrond bij te kopen, dit perceel is 1.795m2

Bijzonderheden
Koewacht ligt aan de Zuidgrens van Zeeuws-Vlaanderen. Het perceel ligt op de grens met België. De steden Antwerpen en Gent liggen beide op minder dan een half uur rijden en hebben uitstekende toeristische, culturele en medische voorzieningen. Beide steden hebben bijvoorbeeld een academisch ziekenhuis. Zowel de luchthaven van Brussel als de Belgische kust zijn in drie kwartier bereikbaar. Gent en Antwerpen liggen op 30 autominuten, Terneuzen en Sint Niklaas bereikt u in 20 minuten.

Uitwaaien op het strand van Cadzand, heerlijk mosselen eten in Philippine, een Belgisch biertje drinken in Antwerpen, flaneren over de boulevard van Knokke, een avondje theater in Terneuzen, een terrasje pikken in Hulst, winkelen in Sint Niklaas; het ligt allemaal binnen een half uur rijden van uw nieuwe woning in het groen.

Locatie:

Tragel 21A
4576 EP Koewacht, NLD

Locatie:

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier, of bel ons op!

0115-696 774